ERP- CRM- Software- Hosten- Domeinen
 
 


WebERP - Enterprise Resource Planning


ALGEMEEN     |     INTRODUCTIE     |     FEATURES


WebERP ...bertouwbaar, toegankelijk en flexibel!

WebERP, van oorsprong Engelstalig, en al vaak geinstalleerd in USA, Australie, Zuid Afrika, maar ook in tal van andere landen, is een web-based ERP-softwarepakket, gemaakt door ervaren ERP-software ontwikkelaars. Blue Sine, met veel kennis over ERP-software heeft dit pakket gekozen om bij haar klanten te implementeren. Het voldoet aan haar eisen, die aan een dergelijk pakket gesteld moeten worden en heeft besloten het in de Nederlandse markt aan te bieden. Hierna volgt een algemeen overzicht, terwijl meer technische/functionele informatie gevonden kan worden op de pagina´s INTRODUCTIE en FEATURES. Daarnaast kan op de pagina TESTIMONIALS een aantal reacties van gebruikers gevonden worden. 

Betrouwbaarheid is de nummer één prioriteit
Een administratief systeem, meer dan welk ander systeem ook, moet betrouwbaar zijn. WebERP is het resultaat van jaren werk door ERP-specialisten. WebERP is ontwikkeld in de meest gangbare internettaal PHP. Het kan gemakkelijk geconfigureerd worden voor elke Windows of UNIX/LINUX-server. Met een taal, die zo breed in gebruik is, is WebERP een betrouwbare keuze.

Overal toegankelijk voor werknemers en klanten
Tegenwoordig heeft 75% van alle mensen in de wereld toegang tot het internet. Bijna alle bedrijven zijn vertegenwoordigd op het internet. Om op een goede manier alle systemen te integreren en om gebruikers zo goed mogelijk toegang te geven tot de bedrijfsinformatie, kan alleen als de systemen draaien op een platform, dat geschikt is voor het gebruik van internet. WebERP biedt de meest brede vorm van toegang.

Flexibiliteit voor bedrijven, werknemers en klanten
Een ERP-systeem moet voor alle betrokkenen te gebruiken zijn. WebERP is flexibel in zijn platform en configuratie.

Waarom WebERP?
De belangrijkste eigenschappen van WebERP zijn betrouwbaarheid, ongeëvenaarde toegankelijk en flexibiliteit.

Bekijk de diverse pagina´s op onze website voor meer informatie over WebERP.  Klik hier voor de introductie.

     

 
Powered by BlueSite Manager    -   Developed by BlueSine Webapplicaties b.v.