ERP- CRM- Software- Hosten- Domeinen
 
 


Diensten


BlueSine levert een aantal IT-diensten, veelal in combinatie met de levering en implementatie van producten . De belangrijkste diensten zijn:

Projecten
BlueSine voert IT-projecten uit voor opdrachtgevers in heel Nederland. Deze IT-projecten houden in het ontwikkelen van maatwerksystemen, het implementeren van standaard pakketten en het installeren en configureren van hardware systemen en netwerken.

Consultancy
BlueSine kan als aanbieder van totaaloplossingen een belangrijke bijdrage leveren aan het selecteren van de juiste componenten voor uw informatie-infrastructuur. BlueSine beschikt over consultants die zowel op het gebied van hardware en systeemsoftware, alsook voor applicatie-software veel ervaring hebben. Hun kennis kan voor u van groot belang zijn, indien moet worden bepaald hoe de onderdelen van de IT-infrastructuur kunnen worden verkregen en worden geïnstalleerd.

Opleidingen
BlueSine verzorgt opleidingen op het gebied van applicatiesoftware, systeemsoftware en systeem-management. Deze opleidingen kenmerken zich door de op maat gesneden opleidingsprogramma's en de mate waarin persoonlijke begeleiding voorop staat.

 

 

 

 

 

 
Powered by BlueSite Manager    -   Developed by BlueSine Webapplicaties b.v.