ERP- CRM- Software- Hosten- Domeinen
 
 


BlueSite


BLUESITE      |      FUNCTIES     |     TECHNISCHE ACHTERGROND

 

      

  
Zie ook onze speciale garagebedrijvenversie: 
 
AutoSite

BlueSite, het Content Management Systeem (CMS) van Blue Sine, is een totaaloplossing, die u de mogelijk-heid biedt in korte tijd een eigen professionele  dynamische website te ontwikkelen en nadien te beheren. Middels geautoriseerde toegang kan op de webcontent (inhoud van de website) onderhoud worden uitgevoerd op het gebied van zowel stijl, tekst als grafische vormgeving.
BlueSite is vooral geschikt voor bedrijven, die er behoefte aan hebben om relatief vaak de informatie op het web te wisselen. Met BlueSite heeft u in weinig tijd actuele informatie op de website en bespaart u kosten die anders aan ontwikkeling besteed moeten worden. Met BlueSite beschikt u over een contentmanagement-systeem, waardoor u in staat bent om zelf, zonder programmeerkennis, uw website te beheren en aan te passen. Door dit contentmanagementsysteem verleent u extra service aan de interne afdelingen van uw bedrijf vanwege de flexibiliteit van het pakket en het pakket draagt bij aan een hogere klanttevredenheid vanwege de actuele gegevens op het web.

Met BlueSite krijgt  u in korte tijd en uitgaande van u uw eigen wensen qua styling en design een professionele webtoepassing. De inleertijd voor het beheer van de content is bijzonder kort.

Voor welke organisaties geschikt

BlueSite  is uitermate geschikt voor:

  • bedrijven met behoefte aan actuele en snel wisselende gegevns op het internet
  • organisaties waar de beheerders verspreid over verschillende vestigingen werken (plaats-onafhankelijk) 
  • verenigingen, stichtingen en clubs, waar de leden, die meestal over de stad of het land verspreid wonen, de content moeten kunnen beheren.
  • bedrijven, die zelf de content willen beheren en niet afhankleijk willen zijn van een webmaster of extern softwarehouse of reclamebureau.
 
Powered by BlueSite Manager    -   Developed by BlueSine Webapplicaties b.v.