ERP- CRM- Software- Hosten- Domeinen
 
 


BlueAds - advertentiebeheerssysteem 


INTRODUCTIE     |     FEATURES


BlueAds is een advertentieserver,met een integraal bannermanagementinterface en leveringssysteem op basis van statistieken. Met BlueAds kunt u eenvoudig betaalde banners laten rouleren en kunt u uw eigen advertenties beheren. U kunt zelfs banners van third-party reclamebureau´s gebruiken.

Banners, buttons en veel meer...
BlueAds kan met verschillende soorten banners werken in verschillende maten. Dankzij onze flexibele leveringstechniek kan het standaard banners en buttons, pop-ups, text advertenties, DHTML- banners en veel meer leveren. BlueAds is de enige advertentieserver die ook Flash-banners kan leveren, die niet speciaal hiervoor gemaakt zijn.

Bepaling van doelgroepen
Advertenties kunnen geleverd worden binnen bepaalde geografische gebieden. BlueAds kan verschillende banners leveren, gebaseerd op verschiilende parameters, zoals sleutelwoorden, IP-addressen, domeinen, werkdagen, urr van de dag, taal, browser of operating systeem. Het is zelfs mogelijk om deze parameters te combineren en het gebruik van logische operatoren om een specifieke situatie te creeren, om bepaalde banners te kunnen leveren. Bovendien is het mogelijk om de leveringen van banners te beperken op basis van hoe vaak een banneral geleverd is bij een bepaalde bezoeker en hoe lang het geleden is, dat de bezoeker deze banner gezien heeft.

Statistieken
Adverteerders kunnen in het systeem inloggen en de statistieken over de perfomance van de banners te bekijken. Naast een eenvoudig overzicht, kan men maandelijks, wekelijks, dagelijks en per uur de statistieken zien. Adverteerders kunnen ook de rapporten in CVS-formaat naar Microsoft Excel exporteren.

Vereisten
Omdat BlueAds met PHP en MySQL is gemaakt, kan het op Linux-, BSD- of MacOS X-,  Apache onder Windows-, en Microsoft IIS-servers draaien. De enige eis is dat PHP en MySQL op uw webserver zijn geinstalleerd.

 
Powered by BlueSite Manager    -   Developed by BlueSine Webapplicaties b.v.