ERP- CRM- Software- Hosten- Domeinen
 
 


Producten


Blue Sine richt zich op bedrijven uit het Midden- en Kleinbedrijf (MKB).
Als aanbieder van software- en hardwareoplossingen biedt Blue Sine u in combinatie met haar dienstverlening toegevoegde waarde in de vorm van een totaaloplossing.

Blue Sine werkt met producten van gerenommeerde leveranciers, zoals Microsoft en IBM, die oog hebben voor de behoeftes van bedrijven in dit segment.
Maar Blue Sine maakt waar kan ook gebruik van open source software, dat onder GPL gelicenceerd als standaard aangeboden kan worden en waar Blue Sine aanpassingen op kan maken en waar wij ook nieuwe functies aan toevoegen. Dit betekent concreet, dat er voor elk bedrijfstype en elke omvang de voor U juiste oplossing gevonden kan worden.

Basis voor de oplossing is veelal een standaard administratieve bedrijfstoepassing en standaard kantoortoepassingen, inclusief de benodigde infrastructurele voorzieningen, zoals servers, cliënts, telecommunicatiecomponenten, etc.

Blue Sine levert standaard oplossingen op het gebied van:

Blue Sine heeft kennis van en ervaring met de volgende branches:  

  • Automotive (garagebedrijven, auto-onderdelen)
  • Productie-industrie (Machinebouw, houtbewerking, chemie (batchproductie), verpakkingen, speelgoed, textiel  en confectie, elektronica)
  • Handel en distributie (boekuitgeverijen, consumenten elektronica (witgoed, bruingoed), voedingsmiddelen, textiel en confectie, meubels)
  • Service (kopieerapparaten en verwarmingsinstallaties)
  • Projecten (Machinebouw en transportinstallaties)  

De modules worden op basis van de wensen en eisen van de opdrachtgever geselecteerd en geïmplementeerd, waarbij onze medewerkers de opdrachtgever tijdens de implementatie gedurende het gehele traject intensief begeleiden.

Mochten de standaard applicaties niet geheel aan uw wensen voldoen of heeft u behoefte aan specifieke niet standaard oplossingen dat kunnen wij u behulpzaam zijn bij het ontwerpen en ontwikkelen daarvan. Daarbij maken wij gebruik van diverse moderne hulpmiddelen (ontwikkeltools), zoals Java, PHP, HTML.

Hierdoor kunnen wij voor uw organisatie altijd een totaaloplossing bieden.  

 

 
Powered by BlueSite Manager    -   Developed by BlueSine Webapplicaties b.v.