ERP- CRM- Software- Hosten- Domeinen
 
 


BlueSite Techniek


BLUESITE      |      FUNCTIES     |     TECHNISCHE ACHTERGROND

Technische achtergrond
BlueSite  is ontwikkeld in PHP en draait met een MySql-database, die op meerdere plat-forms, zoals Windows2000 en Windows2003, Linux, Unix, etc. draait.
PHP in combinatie met MySql database is een zeer veel voorkomende combinatie, die tegenwoordig door elke Internet Provider wordt ondersteund.
Voor de meer technisch georiënteerde beheerders bestaat de mogelijkheid om via HTML-code wijzigingen in de pagina´s door te voeren.

Vanwege de flexibele grafische user interface kan deze indien u dit wenst, aan uw wensen aangepast worden.

Het onderhoud wordt uitgevoerd op basis van thin-client principes: u heeft alleen een PC en een webbrowser nodig. De website zelf draait op een webserver, die zich meestal bij uw Internet Provider zal bevinden. Indien gewenst kan Blue Sine uw website hosten dan wel er voor zorgen, dat deze bij een goede provider gehost wordt.

Koppelingen met andere applicaties
De mogelijkheden voor koppelingen met andere applicaties, zoals een bestaand ERP-pakket of een ledenadministratie, een catalogus behoort tot de mogelijkheden. Er is vanwege de open structuur van de database onbegrensde mogelijkheden om hierdoor gegevens op het internet te plaatsen en omgekeerd de gegevens vanaf het internet in de back-office database op te nemen.

 
Powered by BlueSite Manager    -   Developed by BlueSine Webapplicaties b.v.