ERP- CRM- Software- Hosten- Domeinen
 
 

Websites


 
BlueSite contentmanagementsysteemTegenwoordig worden websites niet meer vanaf de basis opgebouwd. Hiervoor worden contentmanagementsystemen ingezet.
BlueSine heeft hiermee al vanaf 2000 de nodige ervaring en heeft zelf een CMS-ssyeem ontwikkeld, BlueSite genaamd.

 
 
 
Joomla! contentmanagementsysteemNaast een CMS, dat in eigen beheer is ontwikkeld en waar veel klanten reeds mee werken, ondersteunen wij ook implementaties, die gebaseerd zijn op open source-systemen. BlueSine heeft enige tijd geleden in dit kader gekozen voor Joomla! Dit is een open source CMS, dat vele gebruikers heeft en waarvan een wereldwijde community de sources bijhoudt.
Omdat het een zeer uitgebreid pakket is, is het ook een stuk ingewikkelder om het ten volle te benutten. Men dient de functies goed te kennen en om technische aanpassingen te kunnen maken is kennis en ervaring nodig van de structuren en programmeeromgevingen.
BLueSine beschikt over zowel de kennis en ervaring met de programmeeromgevingen, die dezelfde zijn als die van onze andere producten en beschikt ook over de nodige kennis van de datastructurren van Joomla!

Beide pakketten, BlueSite en Joomla! zijn volop in ontwikkeling, waardoor u altijd verzekerd bent van een oplossing die up-to-date is.
Functioeel zijn ze in de basis gelijk, echter waar gebruik gemaakt moet worden van moderne middelen als chatten, video, forum en dergelijke funkties bevelen we Joomla! aan.
Zijn deze funkties niet nodig, dan voldoet BlueSite op dit moment in meer dan voldoende mate.
 
Voor meer informatie klik dan op onderstaande linken:
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
Powered by BlueSite Manager    -   Developed by BlueSine Webapplicaties b.v.